Baby shiatsuMensen kunnen bij mij terecht voor balans in body en mind. Daarvoor gebruik ik krachtige methoden zoals Jungiaanse analytische therapie, Shiatsu massage, Chi Nei Tsang (orgaanmassage), voetreflexologie, stoelmassage, baby shiatsu en shiatsu voor zwangere vrouwen. Deze methoden helpen diverse klachten te verminderen.

Via het menu ‘Behandelingen’ kun je meer lezen over deze uitstekende behandelmethoden. Dan kun je alvast zelf onderzoeken wat jou het meest aanspreekt. In een gratis telefonisch gesprek bepalen we welke vorm van behandeling voor jou het meest krachtig is.


BABY SHIATSU

Ik heb de baby Shiatsu massage workshop van de expert Karin Kalbantner-Wernicke gedaan. Daar heb ik heel veel van geleerd.

Hoe pak je een baby op?
Hoe zorg je ervoor dat de baby het midden vindt bij 3 maanden. Dat betekent hand-hand contact en voet-voet contact. Heel belangrijk voor de motorische ontwikkeling.

Wetenschappelijk is vastgesteld dat een baby beter reageert op Shiatsu druk dan op strijkingen. Heeft met zijn zenuwstelsel te maken.

Zoveel meer nog.
Tot nu toe alleen nog maar op poppen geoefend. Wie voelt er voor les van mij te krijgen. Ik kan het op jouw baby laten zien, en dat jij meedoet op de pop, maar kan het ook voordoen op de pop en jij met je baby mee doet.

Ik zoek oefenbaby’s/ouders van een baby vanaf 3 maanden oud.
Ik vraag een lager tarief dan anders en consult duurt hooguit 45 minuten.


Vragen?

Heb je nog vragen over de behandelingen, jouw klachten of wil je bespreken of iBlossom iets voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Anouk Wijnbergen op.