Mensen kunnen bij mij terecht voor balans in body en mind. Daarvoor gebruik ik krachtige methoden zoals Jungiaanse analytische therapie, Shiatsu massage, Chi Nei Tsang (orgaanmassage), voetreflexologie, stoelmassage, baby shiatsu en shiatsu voor zwangere vrouwen. Deze methoden helpen diverse klachten te verminderen.

Via het menu ‘Behandelingen’ kun je meer lezen over deze uitstekende behandelmethoden. Dan kun je alvast zelf onderzoeken wat jou het meest aanspreekt. In een gratis telefonisch gesprek bepalen we welke vorm van behandeling voor jou het meest krachtig is.


CHI NEI TSANG

Chi Nei Tsang betekent: massage van de interne organen. Het is een massage die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) waarbij de masseur werkt met energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het lichaam op een directe, diepe én zachte manier oplost door het masseren van het buikgebied en de borstkas. Chi Nei Tsang ontgift, balanceert en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

 


Vragen?

Heb je nog vragen over de behandelingen, jouw klachten of wil je bespreken of iBlossom iets voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Anouk Wijnbergen op.