Mensen kunnen bij mij terecht voor balans in body en mind. Daarvoor gebruik ik krachtige methoden zoals Jungiaanse analytische therapie, Shiatsu massage, Chi Nei Tsang (orgaanmassage), voetreflexologie, stoelmassage, baby shiatsu en shiatsu voor zwangere vrouwen. Deze methoden helpen diverse klachten te verminderen.

Via het menu ‘Behandelingen’ kun je meer lezen over deze uitstekende behandelmethoden. Dan kun je alvast zelf onderzoeken wat jou het meest aanspreekt. In een gratis telefonisch gesprek bepalen we welke vorm van behandeling voor jou het meest krachtig is.SHIATSU MASSAGE

Shiatsu is drukpuntmassage / acupressuur. Het is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is de Japanse variant van deze geneeswijze.

Acupressuur wordt al duizenden jaren gebruikt om ziektes en aandoeningen te behandelen. Volgens deze leer bevat het menselijk lichaam een constante stroom van ‘Qi’, onze levensenergie.

Deze levenskracht stroomt langs bepaalde wegen, ook wel meridianen genoemd, en beheersen het functioneren van alle in- en uitwendige organen.

Door de diverse acupunten en de meridianen te manipuleren kan de energiestroom gestimuleerd of gedempt worden. Het helpt daarbij het lichaam weer te genezen door de energiestroom te herstellen. En zodoende de (energie)balans te optimaliseren.

De behandeling betreft tevens rekken en strekken, gewrichtsmobilisaties en (meridiaan)massage. Deze worden op een futon mat uitgevoerd.

Shiatsu massage heeft een positieve invloed op  spier en gewrichtsklachten, RSI, algehele vermoeidheid, emotionele stress, orgaanklachten en hoofdpijn.


Vragen?

Heb je nog vragen over de behandelingen, jouw klachten of wil je bespreken of iBlossom iets voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Anouk Wijnbergen op.

JohnShiatsu massage