Mensen kunnen bij mij terecht voor balans in body en mind. Daarvoor gebruik ik krachtige methoden zoals Jungiaanse analytische therapie, Shiatsu massage, Chi Nei Tsang (orgaanmassage), voetreflexologie, stoelmassage, baby shiatsu en shiatsu voor zwangere vrouwen. Deze methoden helpen diverse klachten te verminderen.

Via het menu ‘Behandelingen’ kun je meer lezen over deze uitstekende behandelmethoden. Dan kun je alvast zelf onderzoeken wat jou het meest aanspreekt. In een gratis telefonisch gesprek bepalen we welke vorm van behandeling voor jou het meest krachtig is.STOELMASSAGE

Stoelmassage is een laagdrempelige, effectieve drukpunt-massage van hoofd, nek en schouders, armen en handen en de rug. De massage wordt, door de kleding heen, uitgevoerd op een ergonomisch ontwikkelde stoel die uitnodigt tot ontspannen. Het resultaat? In 20 minuten verkwikt, ontspannen, energiek, helder en alert! Door de combinatie van een hoge werkdruk, een hoog leef- en werktempo en langdurig werken in dezelfde houding ontstaat stijfheid in spieren, verminderde doorbloeding, vermoeidheid en pijn. Een typisch voorbeeld zijn de zogenoemde ‘beeldschermwerkers’, die pijn en stijfheid ervaren in nek en schoudergordel. Stoelmassage ontspant en bevordert de circulatie. Het verhoogt het lichaamsbewustzijn door herstel van de communicatie tussen lichaam en geest.


Vragen?

Heb je nog vragen over de behandelingen, jouw klachten of wil je bespreken of iBlossom iets voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Anouk Wijnbergen op.

AnoukStoelmassage