Mijn zwakke plek is vooral mijn rug . Door een zeer drukke periode in mijn leven had ik er veel last van en was ik op zoek naar een manier om te ontspannen. Omdat ik ook vrij veel last had van m’n voeten dacht ik aan voetreflexologie. Ik kwam met Anouk in contact via een vriendin. Ik was er vooral op bedacht dat ik niet bij een te zweverig persoon terecht zou komen, want dat past niet bij mij. Maar de eerste kennismaking met Anouk was zeer positief. We zijn nu ruim een half jaar aan het werk samen en ik vind het heerlijk om bij haar in de stoel tot ontspanning te komen. Ik heb ook het idee dat m’n rug langzaamaan vooruit gaat en ik heb ook minder last van m’n voeten.

Josephine Bakker

Bij Anouk een Chi Nei Tsang, orgaan massage, gehad. De buik en alles wat daarin zit is een heel belangrijk deel van jezelf, om je gezond, sterk en fit te voelen. Jezelf te zijn! Dat vergeten we soms omdat we teveel met ons hoofd en ons hart bezig zijn. Anouk weet haar kennis en manuele vaardigheid van de Chinese gezondheidsleer vakkundig toe te passen en uit te leggen. Het was fijn en leerzaam en ik hoop er mee door te kunnen gaan om van mijn klachten af te komen en te leren de energie in mijn lijf beter te laten stromen.

Corine Sonneveld
Het was een heerlijke shiatsu massage, ik voelde mij erg ontspannen en fit.
Vooral je inzet en betrokkenheid voelde ik.
Jammer dat je niet om de hoek woont, anders nam ik een abonnement.

Ria Smeenk-Wijnbergen
Ging met rugpijn naar iBlossom voor een stoelmassage, voel me nu al veel beter. De massage lijkt ook langer te duren en is erg ontspannend.

Ingrid Goossens
Het is de beste massage die ik ooit heb gehad! Ik heb een Shiatsu massage gehad, kende het nog niet, dus was zeer benieuwd. Ik kan mijn ervaring het beste beschrijven als: ‘Dit voelt erg goed voor je lijf!’ Maar er zijn meerdere opties in deze salon, ik heb ook al een keer een stoelmassage gehad en wil binnenkort een voetmassage ervaren. Anouk is een vriendelijke, lieve, zachte en zeer kundige masseuse. Ze heeft aandacht voor je als persoon, ze let ook tijdens de behandeling op je reacties en vraagt hierop door. Ze legt dan ook uit welke organen er bij die meridiaan horen. Het is persoonlijk voor mij geen pijnloze behandeling, maar ik noem dat lekkere pijn. Je voelt dat het goed is voor je lijf. Ik ben al een aantal keren geweest, het werkt absoluut helend. Zeker een aanrader dus!

Mariëlle van der Last
Was heerlijke stoelmassage en Anouk is een lieve meid, je voelt je welkom. Respect.

Anja Doove
Ik ben bij Anouk geweest voor 3 sessies Jungiaanse analytische therapie. Ik was benieuwd of ze me zou kunnen ondersteunen bij het ontwikkelingsproces waar ik in zit. De rustige en open uitstraling van Anouk nodigt uit tot openheid. Ze is oprecht, integer en intuitief waardoor de sessies een verrassend maar vertrouwd karakter krijgen. Met verschillende tools geeft ze op een creatieve manier meer inzicht in belangrijke persoonlijke processen en kom je op een dieper niveau in contact met jezelf en de oplossingsrichtingen. Anouk is een eerlijke en warme therapeute met respect voor ieders eigenheid.

Willemijn Hornsveld
Ik heb bij iBlossom een Shiatsu massage gedaan. Het was tijdens een hele drukke periode dus het was zeer welkom dat ik kon ontspannen. Dat is gelukt! De muziek, de warm ingerichte praktijk en natuurlijk Anouk maakten de massage helemaal af! Dankjewel Anouk!

Jacqueline Vos-Kuizenga
Bijzonder is dat de klachten afnemen per bezoek.

Via een vriendin kwam ik aan het adres van Anouk voor voetreflex therapie.
Ik wilde dat al een tijdje, dus heb ik mij aangemeld.
Verwachtingen had ik niet zo. Wel wist ik dat je bepaalde ziekten of kwalen zou kunnen determineren via de voeten. Maar hoe dat ging of dat het zou helpen? Geen idee.
Anouk is een open karakter, je voelt je gauw thuis. Het is belangrijk dat mensen die aan je lijf zitten in ieder geval vertrouwd aanvoelen. Anders werkt het niet…

Ik moet zeggen dat zij op bepaalde ogenblikken wel dingen aanvoelt (via de voeten) waar ik last van heb/had. Dat is bijzonder. Ook bijzonder is dat de klachten afnemen per bezoek. Ben nu zo’n 7 a 8 keer geweest en het gaat erg goed. Ik vind het heerlijk, ontspannend en helend. Het hoort nu helemaal bij mijn “onderhoudsbeurten” van het lichaam.

Margo van Kuppevelt

Behandelingen

Lees hier welke krachtige behandelingen van iBlossom je helpen

JohnReferenties