Terug naar de bron

Anouk Uncategorized Laat een reactie achter

Welkom,

Dit is mijn eerste blog. Hartstikke spannend natuurlijk. Ik wil je graag iets vertellen over wat mij al maanden fascineert; dat is Kangen Water. Als je mij op facebook volgt heb je vast al wel eens wat informatie over dit bijzonder water voorbij zien komen. (-:

Eerst een stukje geschiedenis.  ‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm.

Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’op unieke locaties, zoals in Delhi (India), Lourdes (Frankrijk), Nordenau (Duitsland) en Tlacote (Mexico). Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een gezonder leven.

In de vorige eeuw bestudeerden Dr. Coanda en Dr. Flanagan de Hunza bevolking in het Himalayagebergte. De Hunza’s hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Hunza’s hebben vrijwel geen kanker, degeneratieve ziektes, cariës of botverval en blijven tot op hoge leeftijd robuust en sterk. Uit hun onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke hexagonale structuur en samenstelling heeft en dat dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor hun lange en gezonde leven.

Het gletsjerwater dat de Hunza’s drinken heeft een duidelijk andere viscositeit, oppervlaktespanning, een hoge alkalische pH-waarde en een hoog mineraalgehalte. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid actieve waterstof (waterstof met een extra elektron) en heeft het een negatief oxidatie reductie potentieel (ORP).

De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van hun gletsjerwater zijn:
-antioxiderend
-micro geclusterd
-alkalisch

Change your water, change your life!

Aangezien het onmogelijk is om iedereen te voorzien van dit gezonde gletsjerwater hebben wetenschappers gezocht naar methoden om dezelfde kwaliteit water te produceren. Russische en Japanse wetenschappers zijn erin geslaagd om door middel van ionisatie een water te produceren met dezelfde eigenschappen als het gletsjerwater van de Hunza’s.

Dit geïoniseerde water noemen we Kangen Water. Door het drinken van Kangen Water wordt de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot. Tevens wordt de verzuring van onze cellen tegengegaan. Daardoor verbetert de kwaliteit van ons leven en wordt het verouderingsproces vertraagd.

Ik drink al enige weken Kangen water en mijn voedingspatroon  is sindsdien enorm veranderd. Ik neig veel minder naar hartige snacks en zoetigheid. Als ik een paar dagen geen Kangen Water drink dan snak ik naar dit water; als een roepende in de woestijn. Er is zoveel te vertellen over Kangen Water, maar het is vooral ervaren en aan den lijve ondervinden wat Kangen Water voor jou kan betekenen. Er is genoeg wetenschappelijk werk naar dit bijzondere water verricht, daar kun je de vele naslagwerken op naslaan.

Wil jij ook weten hoe Kangen Water proeft ? Wat het zo bijzonder maakt ? Kom dan naar onze demonstratie- en informatieavond waar je allerlei leuke testjes  kunt zien, ervaren en beleven.  Het Kangen Water event wordt maandag 12 mei om 20:00 uur gehouden in Den Haag. Zorg dat je erbij bent !  Voor meer informatie  bel Anouk op 06-28782419. 

 

AnoukTerug naar de bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *